bandera catalana bandera española

RUBI ZINC és una empresa de Rubí a 20 km de Barcelona, del sector metal·lúrgic dedicada als recobriments electrolítics de zinc i amb més de 40 anys d'experiència en el sector. Les seves instal·lacions tenen una superfície de 1750 m2 on s'inclouen les naus de producció, magatzem, oficines i laboratori.

RUBI ZINC té implantat un sistema de gestió de la qualitat segons norma ISO 9001:2015, basat en la millora contínua dels seus processos i en satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients en qualitat, preu, terminis de lliurament i en el complimentdels requisits, els legals i els reglamentaris aplicables al producte.

Els nostres serveis es basen en els recobriments de zinc per peces del sector de l'automòbil, cargols, decolletatge i components diversos, per protegir-les de l'oxidació i la corrosió millorant el seu aspecte visual i estètic.

RUBI ZINC no es tanca a idees, a nous processos o serveis que oferir, no ens conformem amb el nostre present i ens comprometem aseguir endavant en el nostre projecte que té com a pilars la productivitat, l'eficiència i la qualitat dels nostres processos.

nave